Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

Self Service: huur een brug voor eigen service

Afspraak maken

Self Service: huur een brug voor eigen service

Afspraak maken

Onderhoud was nog nooit zo gemakkelijk 

ServiceGroup Zevenbergen, De plek waar u een werkplaats brug kunt huren om zelf het onderhoud aan uw auto uit te voeren. Een schone moderne werkplaats die is voorzien van al het gereedschap om uw onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine beurt of het vervangen van de rembokken.... Bij ServiceGroup Zevenbergen bent u de monteur!

De auto-industrie staat niet stil, Auto's worden slimmer en kunnen u vertellen er iets kapot of wat de servicebehoefte op dat moment is. Terwijl de techniek nog altijd het zelfde is als vroeger wordt het eigenlijk alleen maar makkelijker om zelf de monteur te zijn doordat de auto met u meedenkt. Bij SGZ kunt u de werkplaats voorzien van autobruggen en gereedschap gemakkelijk huren om uw auto nieuw of oud volledig te onderhouden!

Onze werkplaats in Zevenbergen is voorzien van 2 bruggen. Beiden 2 kolom hefbruggen met een hefvermogen van 4000 kilo, die zijn ingericht op normale auto's. U huurt de brug vanaf 60 minuten gemakkelijk via onze website, telefoon of whatsapp. Bij de brug huurt u een gereedschapswagen gevuld met maar liefst 385 verschillende gereedschappen waarmee u als een professional kunt werken. Bent u nog niet eerder in onze werkplaats geweest? Wij helpen u graag met het plaatsen van uw auto op onze brug, vertellen u hoe hij bedient wordt en waar u het overige gereedschap kunt vinden.

LET OP: vanaf 2021 is het niet meer mogelijk om bij ons te lassen, slijpen of te spuiten. Dit in verband met verscherpte milieu en verzekeringsregels! We kunnen hierop ook geen uitzonderingen maken!

UITGEZONDERD VAN DE SELF SERVICE GARAGE: Aircomachines , Bandenmachines en Uitleesapparatuur. Deze mogen niet zelf bediend worden, vraag naar de service!

Prijslijst

Brug huur per uur dagtarief

Inbegrepen: Brug, Gereedschap, Lucht, Stroom en een kopje koffie
€22.50

Brug huur avond/zondag toeslag per uur

Vanaf 17:00 op vrijdag en zaterdag en voor zondag de gehele dag vragen we een kleine toeslag.
€2.50

Afvoeren olie en oliefilter

Voor het afvoeren van oude olie en oliefilter betaald u een milieutoeslag.
€5.-

Afvoeren restafval en papier

U kunt uw papier, lege olieflessen, filters en ander restafval bij ons achterlaten in de bakken. hiervoor vragen we een kleine toeslag.
€1.50.-

Vraag & Antwoord

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp