Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

Caravan, Camper en personenbus verhuur

Afspraak maken

Caravan, Camper en personenbus verhuur

Afspraak maken

Huur bij ons jou vakantie!

ServiceGroup Zevenbergen bied naast de verhuur van de werkplaats en aanhangwagens tevens ook een Caravan en Camper aan voor de verhuur. Alles onder 1 dak voor een vakantie, midweek of weekeindje weg met je familie of vrienden.

Wij verhuren een Adria Altea 552PK 2023 caravan en een Ducato lmc 663TI 2009 camper. Deze voertuigen zijn per weekeind, midweek of week te huren bij ServiceGroup Zevenbergen.

Adria Altea 552 PK 2023 een caravan voor gezinnen die luxe op vakantie willen maar geen huisje of B&B willen boeken. Werkelijk alle opties zijn aangekruist bij onze caravan. Zo is hij voorzien van een airco, vloerverwarming en een moever om hem gemakkelijk op zijn plaats te zetten! De vakantie wordt geweldig met de grote voortent en rijkelijk uitgevulde inventaris. De caravan is in totaal 8,5 meter lang 2,4 meter breed en mag maximaal 1700kg wegen inclusief uw vakantiespullen.

Fiat Ducato LMC LIBERTY 663ti, Luxe camper ervaring voor 2 personen....Deze camper heeft de afmetingen van flinke camper maar is gemakkelijk te besturen en te verplaatsen. Houd je van avontuur? Dan is dit je ideale reis camper! van de alle gemakken voorzien zoals slaap gedeelte, douche, zithoek met 2 pilot seats om op heerlijk te relaxen en een keuken om je favorite gerecht klaar te maken. Hij wordt compleet verhuurt met vaste luifel stoelen en keuken inventaris. Wil je meer weten? neem gerust contact op.

Wij verhuren onze caravan en camper via het PaulCamper platform zie onderstaande link.

Prijslijst

Menu-item

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
€9

Menu-item

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
€9

Vraag & Antwoord

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp