Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

ODB Diagnose

Afspraak maken

ODB Diagnose

Afspraak maken

Foutcodes uitlezen en resetten.

Onze moderne autos komen met een hele hoop sensoren regelaars en computers. Natuurlijk kan het voorkomen dat daar een storing in optreedt. Bij ServiceGroup Zevenbergen beschikken we over 1 van de nieuwste uitlees apparaten die op de markt beschikbaar is. Het uitlezen en resetten van storingen of serivcebehoefte van uw auto is voor ons geen probleem.

Wij bieden onze klanten naast het sleutelen ook een OBD service aan zodat u het onderhoud van uw nieuwere auto ook nog altijd zelf kunt blijven uitvoeren. Het terugstellen van de elektrische parkeerrem, resetten van service intervallen of het uitlezen van foutcodes, het kan allemaal met de OBD diagnose service van ServiceGroup Zevenbergen

Wij beschikken over Originele uitleessoftware van AUTEL. Hiermee kunnen wij universeel uitlezen op dealerniveau. Hiermee kunnen wij 99% van alle auto's bedienen. U kunt deze service los van de Self Service gebruiken bijvoorbeeld als second opinion als u bij de garage bent geweest. Ook bij de aanschaf van een nieuwe auto is deze service een aanrader. Zo weet u altijd wat de status van de auto is. Bij de OBD Diagnose service krijgt u een uitdraai van de actuele foutcodes, gescande modules en gegevens van de auto. Zo kunt u thuis nog eens rustig na kijken wat er exact aan de hand is. Geen gedoe met spiegelende foto's of briefjes. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Prijslijst

OBD diagnose

Uitlezen wat de foutcodes zijn in uw auto. Hiervan krijgt u een uitdraai met alle P-codes en de status ervan.
€25

OBD diagnose uitgebreid

U krijgt een OBD scan met uitdraai en we geven u advies over wat er eventueel vervangen moet worden of we kunnen bijvoorbeeld het dpf regenereren. We rekenen de basis prijs van €25,- daarbij komt per 10 minuten €11.25
€25/11.25

Vraag & Antwoord

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp