Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

Wout en Eva van den Akker

In 2012 begonnen Daan van den Akker en Wout van den Akker SelfService Zevenbergen. De doe het zelf garage in de regio moerdijk. De doe het zelf garage werd al snel uitgebreid met BandenService voor online banden prijsvechters en Wout specialiseerde zich in AircoService. In 2020 heeft Daan het bedrijf verlaten en is Wout alleen verder gegaan onder de naam ServiceGroup Zevenbergen. In 2021 is Eva Wout komen ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden.

Over Wout :

Ik ben sinds 2008 ondernemer in de automotive sector. De doe het zelf garage; SelfService Zevenbergen was mijn 2e bedrijf wat al snel werd uitgebreid met airco en banden service en in 2020 werd omgemerkt tot ServiceGroup. Ik heb mijzelf gespecialiseerd als Airco en Banden specialist. Mijn passie voor auto's kan ik elke dag uitoefenen bij ServiceGroup Zevenbergen. Kom je bij ons voor je airco, banden of om te sleutelen? Dan help ik je graag!

Over Eva :

Voordat ik bij ServiceGroup Zevenbergen kwam werkte ik in de ouderenzorg. Nadat Wout alleen verder was gegaan in 2020 merkte ik dat hij het erg druk had en daaruit ontstond het idee om samen in de zaak te gaan. ik ondersteun Wout met de administratie en beantwoorden van klanten. Je zult mij voornamelijk op Dinsdag, Donderdag en Vrijdag aan de telefoon krijgen of via Whatsapp spreken. Ook ben ik op de achtergrond bezig met vernieuwingen en het maken van cursussen voor het sleutelen. Graag tot ziens!

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp