Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

OZON Behandeling

Afspraak maken

OZON Behandeling

Afspraak maken

 

o3 sanity system
Goed voor je auto en voor jou
Je ziet het niet maar je ruikt het vaak wel; Het interieur van voertuigen bevat miljoenen bacteriën en ziekteverwekkers die zich door de lucht verplaatsen of aan een oppervlakte blijven plakken. Oppervlakten van stof zoals de stoelbekleding absorberen niet alleen de stoffen maar ook de vieze geuren. Een behandeling met het O3 Sanity System zorgt ervoor dat de werkzame stof ozon wel 99% van alle bacteriën, mijten, pollen, virussen en vieze geuren neutraliseert. Zelfs auto’s waarin gerookt is of die naar hond ruiken kunnen we goed schoon en fris krijgen.

Desinfectie van het interieur en de airco met ozon
Ozon is een veilige en bewezen effectieve stof om diep te reiniging en desinfecteren. Bij ServiceGroup Zevenbergen kun je het interieur en de airconditioning van je auto laten desinfecteren met het O3 Sanity System. Na een behandeling zijn alle vieze geuren verdwenen en is de lucht in de auto gedesinfecteerd, wat goed is voor jouw gezondheid. De behandeling is bovendien volledig milieuvriendelijk.

Hoe werkt ozon
Het O3 Sanity System zet zuurstof (O2) om in ozon (O3). Dit is een instabiele maar actieve vorm van zuurstof, die stabiele (geur) moleculen zoekt om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. De vervelende geur is daarna verdwenen zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Het voertuig kan direct na de behandeling weer gebruikt worden.

Prijslijst

Ozon auto per uur

Voor autos bestelbusjes en andere kleine voertuigen
€65

Ozon camper/bus per uur

Voor grotere voertuigen zoals een camper personenbus of vrachtwagen
€105

Vraag & Antwoord

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp