Campagneweg 14  4761 RM Zevenbergn
06-15351535
CONTACT

Aanhanger verhuur

Afspraak maken

Aanhanger verhuur

Afspraak maken

De tuin snoeien of een kast ophalen?

Past het niet achter in de auto? Bij ServiceGroup Zevenbergen huurt u gemakkelijk en snel een aanhanger. Wij hebben gesloten en open aanhangers waarmee u bijvoorbeeld die nieuwe kast ophaalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem contact op of reserveer hem online!

In ons verhuur assortiment hebben wij 2 open en 2 gesloten aanhangers. De open aanhangers zijn het meest geschikt voor het tuinafval een grote bank of misschien wel de scooter van uw zoon of dochter. Onze gesloten huif aanhanger is uw beste keuze voor een verhuizing of misschien wel om een nieuw matras te halen. De afmetingen van onze aan hangers zijn 250x130cm, De open aanhangers zijn 40 cm hoog en de huiven hebben een hoogte van 140cm. het maximaal toelaatbaar gewicht is 750 kilogram wat resulteerd in een laadvermogen van ongeveer 540 kilogram. De aanhangers zijn ongeremd en mogen met het normale B rijbewijs gereden worden achter de auto.

Reserveer gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem de aanhanger van uw keuze. De beschikbaarheid in het weekend is beperkt dus wees er snel bij! Onze aanhangers kunt u tijdens onze reserverings tijden gebruiken. Bent u later terug of wilt u hem eerder gebruiken? Vraag naar de mogelijkheden, Vaak kunt u de aanhanger de dag ervoor ophalen of de volgende dag terug brengen. Bij het huren van een open aanhanger krijgt u altijd een zekeringsnetje mee om de lading af te dekken. Bij het huren van een aanhanger is een borgstelling van uw ID kaart paspoort of rijbewijs verplicht. Wij maken een kopie die wij verwijderen zodra u de aanhanger in de zelfde staat heeft terug gebracht. We helpen u graag met het aankoppelen en het checken van de verlichting.

Prijslijst

Aanhanger huur open

Open aanhanger met de afmeting 250x130x40cm.

Binnen 4 uur terug €4 korting
€24

Aanhanger huur huif

Huif aanhanger met de afmeting 250x130x140cm

Binnen 4 uur terug €4 korting
€28

Vraag & Antwoord

Wat onze klanten zeggen
Marissa Scholten
Marissa Scholten
14/06/2023
Heel fijn, snel en goed geholpen!
Jorgen Feun
Jorgen Feun
29/04/2023
Gisteren hier een brug gehuurd voor een dag om te sleutelen aan mijn auto. De garage, brug en het gereedschap is perfect voor elkaar. Ook de eigenaren ontvangen je vriendelijk en hartelijk. Ook niet geheel onbelangrijk: De koffie is heerlijk! Top dag gehad en dankzij deze locatie heerlijk kunnen sleutelen!
Sander van den Driest
Sander van den Driest
03/12/2021
Top Service! Hele aardige mensen en heel vriendelijk.
Selfservice Zevenbergen
Campagneweg 14
4761 RM Zevenbergn

06-15351535

phonelocation-arrowwhatsapp